TIEDOTE

Ylivieskan Vuokra-asunnot Oy:n toimiston asiakaspalvelu on tilapäisesti suljettu 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemiaan varautumisen takia. Kaikki asiointi hoituu sähköisesti tai puhelimitse: Anne 044 7110 800, Pirjo 044 7110 822 tai Ari 050544 0089.
Asiointi sähköpostin kautta:
anne.mattila@ylivvuokra.net
pirjo.iso-oja@ylivvuokra.net
ari.karkinen@ylivvuokra.net

Postit ja asuntohakemukset voi jättää toimiston oven vieressä olevaan postilaatikkoon.

Sähköiset hakemukset voi täyttää normaalisti nettisivujemme kautta.
Vuokrasopimukset allekirjoitetaan toimiston ulkopuolella sijaitsevalla palvelupisteellä, johon paperit toimitetaan allekirjoitettaviksi sovittaessa. Myös avaimet luovutetaan allekirjoituksen yhteydessä. Vakuusmaksut ja vuokrat maksetaan verkkopankin kautta.
TS. Ei asiointia toimiston sisällä.
Aukioloajoista teidotetaan täällä nettisivuilla.

SAUNAVUOROT:
Asukkaiden turvallisuuden vuoksi kaikki saunavuorot on peruttu toistaiseksi. Saunamaksuja ei tarvitse maksaa huhtikuusta lähtien.

PYYKKITUVAT:
Pyykkituvat ovat asukkaiden käytössä. Jokaisen käyttäjän tulee huolehtia käsihygieniasta, siivota jälkensä ja ottaa huomioon muut asukkaat entistäkin paremmin.

HUOLTOTYÖT/ASUNNON TARKASTUKSET:
Vieskan Kiinteistöhuolto pyrkii tekemään huoltotyöt toistaiseksi normaalisti, kiireettömien töiden teettämistä tulee kuitenkin harkita. Jos sinulla tai perheelläsi on taudin oireita, flunssaa, olet karanteenissa muista mainita näistä asioista tilatessa huoltoa. asunnot tarkistetaan vain tyhjänä, asukkaat eivät saa olla mukana tarkastuksissa.

SIIVOUS:
Siivousta pyritään tehostamaan mahdollisuuksien mukaan, kiinnitetään huomiota erityisesti kosketuspintoihin ja käytetään em. toimissa desinfioivia aineita.

YHTEISESTI:
Karanteenissa olevien henkilöiden ei tule käyttää yhteisiä tiloja, kuten pyykkitupia, välttämätöntä oleskelua kiinteistön yhteisissä tiloissa tulee välttää.
Ajankohtaista tietoa löytyy THL:n kotisivuilta thl.fi/koronavirus.