Opiskelija-asunnot

ASUNNON HAKEMINEN

Teemme asukasvalinnat voimassa olevien asuntohakemusten perusteella. Kotisivuillamme näkyy ainoastaan osa vapaista asunnoista, joten jätä asuntohakemus, vaikka toiveittesi mukainen asunto ei näkyisikään vapaissa asunnoissa.

Kaikki asuntoasiat käsitellään hakemusten perusteella. Hakemus on kerrallaan voimassa kolme kuukautta. Hakemuksen voi uusia ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai täyttämällä uuden hakemuksen.

Hakemukset käsitellään kiireellisyysjärjestyksessä.

Tarkistamme aina luottotiedot hakijoilta ja ne voivat vaikuttaa muun muassa sopimuksen ehtoihin ja vakuuden määrään. Ne eivät kuitenkaan ole este asunnon saannille.

Otattehan huomioon, että hakemiltanne alueilta ei välttämättä ole aina tarjolla asuntoja. Tästä syystä saatamme tarjota teille lähialueilta tai hakukriteereiltään samankaltaisia kohteita. Jos asunnontarpeenne päättyy, ilmoitattehan siitä asiakaspalveluumme.

asukkaat-sohvalla-small

ASUNTOTARJOUS

Lähetämme asuntotarjouksen vaihtoehtoisesti sähköpostilla tai puhelimella, mikäli ne on ilmoitettu hakemuksessa. Kannattaa myös olla itse aktiivinen ja soittaa ja miettiä yhdessä henkilökuntamme kanssa mahdollisia vaihtoehtoja, joita ei välttämättä aina löydy tyhjien asuntojen listalta.

Hakijalla on aina muutama päivä aikaa vastata tarjoukseen. Lisäajan pyytäminen on mahdollista tarpeen tullen. Mikäli asuntotarjoukseen ei vastata määräajassa, tarjoamme sen toiselle hakijalle.

Vaikka tarjottu asunto ei miellyttäisikään, kannattaa asuntotarjoukseen ehdottomasti vastata. Asuntotarjoukseen vastaaminen auttaa henkilökuntaamme katsomaan mahdollisesti paremmin teidän tarpeisiinne soveltuvia kohteita.

Tarvittavat liitteet hakemukseen:

  • selvitys kuukausituloista
  • Opiskelijatodistus tai kopio koulukutsuilmoituksesta
  • vanhempien lupa alle 18-vuotiailta

HAE OPISKELIJA ASUNTOA

Voit myös tulostaa hakemuksen tästä ja lähettää sen toimistoomme.

Ylivieskan Vuokra-asunnot Oy
PL 192
84101 Ylivieska

Asuntotyyppi Pinta-ala Vuokra Lähiosoite
Suksitie 3
Suksitie 3, Ylivieska Tiedot ja haku
Mutupolku 2
Mutupolku 2, Ylivieska Tiedot ja haku