Asunnon vastaanottaminen

ASUNNON VASTAANOTTAMINEN

Tarjoamme asuntoa asuntohakemuksen perusteella. Asuntoon saat avaimet maksamalla vakuusrahan ja allekirjoittamalla vuokrasopimuksen. Vuokrasopimuksen tekemisen ehtona on, ett ä asuntoon muuttavat hakemuksessa mainitut henkilöt.Ohjeet vakuusmaksun maksamiseen annetaan asuntotarjouksen yhteydessä.

VAKUUSRAHA

Vakuusraha on tarkoitettu asunnon kunnon vakuudeksi ja vuokran vakuudeksi. Vakuus palautetaan vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen noin viikon kuluessa. Palautus edellyttää, että kaikki asunnon avaimet on luovutettu, asunto on kunnossa ja siivottu sekä vuokrat ja muut mahdolliset saatavat on suoritettu.

VUOKRASOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUS

Vuokrasopimukset allekirjoitetaan toimistollamme. Vuokrasopimukseen tarvitaan aina kaikkien sopijaosapuolten allekirjoitus. Jos esimerkiksi puolisosi ei pääse paikalle, pyydä häneltä valtakirja. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi. Esitä sopimusta allekirjoitettaessa kuitti maksetusta vakuudesta tai maksa vakuus paikan päällä pankki- tai luottokortilla tai Visa Electronilla. Lisäksi sopimuksen ehtona on, että vuokralainen ottaa kotivakuutuksen huoneistoon.

Ohjeita vuokralaiselle ja muuttajalle

AUTOPAIKAT

Jos omistat auton, tee autopaikkasopimus heti vuokrasopimuksen teon yhteydessä. Autopaikan vuokra maksetaan muun vuokran yhteydessä samalla laskulla. Lämmitystolpasta saatavaa sähköä käytetään vain auton moottorin lämmittämiseen. Sisätilan lämmittimiä ei saa käyttää. Lämmittimen käyttö saattaa polttaa ryhmäsulakkeen, jolloin useita autopaikkoja jää ilman sähköä. Virta tulee lämmityspistorasiaan ulkotermostaatin tai pistorasian kellolaitteen ohjaamana. Huolehdi siitä, ettei johtoja jää sähkötolpista roikkumaan.

Kiinteistönhoitajalla on oikeus poistaa tolppaan irralleen jätetty johto. Autopaikkoja vuokrataan vain säännöllisesti käytössä olevan rekisteröidyn auton tai moottoripyörän säilytykseen. Vuokrattua autopaikkaa ei saa luovuttaa muille. Kuorma-auton pitäminen autopaikalla ei ole sallittua. Jos asukkaalla on käytössä kaksi autopaikkaa, joutuu toisesta luopumaan, jos taloon tulee muita autopaikan tarvitsijoita.